8/10/2010

Proposta lectora


Irina i Lawrence és una parella d'americans que viuen a Londres. Ella il·lustradora i ell un expert en relacions internacionals. Ramsey i Jude és un matrimoni britànic. Ell, jugador de snooker i ella editora.
Les dues parelles es troben cada any per celebrar l'aniversari del jugador, fins que un any Ramsey i Jude es divorcien. Arriba el dia de l'aniversari i Lawrence, que es troba a Sarajevo, li demana a la seva parella que sopi amb el seu amic per no deixar-lo sol el dia tan.."particular".
Irina, gens partidària d'aquest sopar que li canviarà la vida, accedeix finalment.

Quines coses passarien si durant el transcurs d'aquest sopar la realitat i la vida dels personatges es veiés modificada?

A l'estil de la pel·lícula: "Dos vidas en un instante", el llibre es submergeix en dos possibles realitats: què passaria si L'irina s'hagués mantingut fidel a la seva parella o si de la nit al dia tirés per la borda 9 anys de relació per un impuls.

Alguna vegada a la vostra vida us heu trobat formulant-vos la pregunta: .....i si....?

4 comentarios:

Anónimo dijo...

pozi pozi...

Unknown dijo...

SIGNEU!!!!!QUE M'AGRADA SABER QUI SOU!!!!!

Anónimo dijo...

potser sovint...

Josep Manel dijo...

Quanta raó. Dues vegades a la vida m'ha passat el "i si..." i les dues vaig apostar per no haver de viure amb aquesta pregunta... i no m'arrepenteixo!